Fundusze Europejskie Program Operacyjny Wiedza Edukacja Rozwój Rzeczpospolita PolskaUniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego, Flaga Unii Europejskiej

W ramach realizacji projektu "Uniwersytet Wielkich Możliwości – program podniesienia jakości zarządzania procesem kształcenia i jakości nauczania", od października 2020 r. wznawia się szkolenia w trybie stacjonarnym i on-line.

Zajęcia odbywać będą się z uwzględnieniem obostrzeń związanych z przestrzeganiem reżimu sanitarnego, zgodnie ze wskazaniami określonymi w Zarządzeniu nr 82/2020 Rektora UWM w Olsztynie z dnia 1 października 2020 roku ze zm. 

Harmonogram szkolenia: Produkcja wędlin tradycyjnych GRUPA 1 i 2

Harmonogram szkolenia Produkcja wędlin tradycyjnych

 

Projekt pt. "Uniwersytet Wielkich Możliwości - program podniesienia jakości zarządzania procesem kształcenia i jakości nauczania"
WYDZIAŁ BIOINŻYNIERII ZWIERZĄT UWM w Olsztynie

Produkcja wędlin tradycyjnych

GRUPA 1  - 11.05.2022 – 16.05.2022

Harmonogram i program kursu do pobrania

Lp.DATAGOODZINY OD - DOILOŚĆ GODZIN DYDAKTYCZNYCHFORMA KURSUMIEJSCE REALIZACJI KURSU
1.11.05.2022
(środa)
8:30  - 15:008Stacjonarnie

Pawilon Doświadczalny Katedry Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych,

10-719 Olsztyn, ul. Słoneczna 50

2.13.05.2022
(piątek)
8:00 - 16:0010Stacjonarnie

Pawilon Doświadczalny Katedry Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych,

10-719 Olsztyn, ul. Słoneczna 50

3.14.05.2022
(sobota)
8:00 - 16:0010Stacjonarnie

Pawilon Doświadczalny Katedry Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych,

10-719 Olsztyn, ul. Słoneczna 50

4.15.05.2022
(niedziela)
8:00 - 16:0010Stacjonarnie

Pawilon Doświadczalny Katedry Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych,

10-719 Olsztyn, ul. Słoneczna 50

5.16.05.2022
(poniedziałek)
8:00 - 16:0010Stacjonarnie

Pawilon Doświadczalny Katedry Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych,

10-719 Olsztyn, ul. Słoneczna 50

GRUPA 2  - 12.05 i  17 - 20.05.2022 r.

Harmonogram i program kursu do pobrania

Lp.DATAGOODZINY OD - DOILOŚĆ GODZIN DYDAKTYCZNYCHFORMA KURSUMIEJSCE REALIZACJI KURSU
1.12.05.2022
(czwartek)
8:30  - 15:008Stacjonarnie

Pawilon Doświadczalny Katedry Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych,

10-719 Olsztyn, ul. Słoneczna 50

2.17.05.2022
(wtorek)
8:00 - 16:0010Stacjonarnie

Pawilon Doświadczalny Katedry Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych,

10-719 Olsztyn, ul. Słoneczna 50

3.18.05.2022
(środa)
8:00 - 16:0010Stacjonarnie

Pawilon Doświadczalny Katedry Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych,

10-719 Olsztyn, ul. Słoneczna 50

4.19.05.2022
(czwartek)
8:00 - 16:0010Stacjonarnie

Pawilon Doświadczalny Katedry Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych,

10-719 Olsztyn, ul. Słoneczna 50

5.20.05.2022
(piątek)
8:00 - 16:0010Stacjonarnie

Pawilon Doświadczalny Katedry Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych,

10-719 Olsztyn, ul. Słoneczna 50