Załącznik nr 1
Lista kandydatów zakwalifikowanych do zadania 10. „Moduł 2. Certyfikowane szkolenia, warsztaty, wizyty studyjne oraz zajęcia wspólne z pracodawcami dla studentów/ek WBZ”
Kurs klasyfikacji tusz wieprzowych w systemie EUROP
Kierunek: Zootechnika
Lp. | Nr albumu | Nr zgłoszenia | Kierunek studiów | Poziom studiów/ semestr |
1. | 152106 | 72/ZOOT | Zootechnika | I°/7 |
2. | 152116 | 69/ZOOT | Zootechnika | I°/7 |
3. | 152118 | 74/ZOOT | Zootechnika | I°/7 |
4. | 152119 | 71/ZOOT | Zootechnika | I°/7 |
5. | 152147 | 45/ZOOT | Zootechnika | I°/7 |
6. | 152178 | 44/ZOOT | Zootechnika | I°/7 |
7. | 152223 | 31/ZOOT | Zootechnika | I°/7 |
8. | 152232 | 60/ZOOT | Zootechnika | I°/7 |
9. | 152236 | 61/ZOOT | Zootechnika | I°/7 |
10. | 152241 | 66/ZOOT | Zootechnika | I°/7 |
11. | 152257 | 79/ZOOT | Zootechnika | I°/7 |
12. | 147566 | 62/ZOOT | Zootechnika | I°/7 |
13. | 152273 | 56/ZOOT | Zootechnika | I°/7 |
14. | 152284 | 30/ZOOT | Zootechnika | I°/7 |
15. | 152285 | 42/ZOOT | Zootechnika | I°/7 |
Kierunek: Bioinżynieria produkcji żywności
Lp. | Nr albumu | Nr zgłoszenia | Kierunek studiów | Poziom studiów/ semestr |
1. | 154255 | 41/BPŻ | Bioinżynieria produkcji żywności | I°/7 |
2. | 154279 | 11/BPŻ | Bioinżynieria produkcji żywności | I°/7 |
3. | 152876 | 4/BPŻ | Bioinżynieria produkcji żywności | I°/7 |
4. | 154278 | 9/BPŻ | Bioinżynieria produkcji żywności | I°/7 |
5. | 154286 | 10/BPŻ | Bioinżynieria produkcji żywności | I°/7 |
Kierunek: Zootechnika
Lp. | Nr albumu | Nr zgłoszenia | Kierunek studiów | Poziom studiów/ semestr |
1. | 147088 | 40/ZOOT/18 | Zootechnika | II°/2 |
2. | 147137 | 39/ZOOT/18 | Zootechnika | II°/2 |
3. | 147211 | 61/ZOOT/18 | Zootechnika | II°/2 |
4. | 164074 | 59/ZOOT/18 | Zootechnika | II°/2 |
Załącznik nr 2
Lista rezerwowa osób do zadania 10. „Moduł 2. Certyfikowane szkolenia, warsztaty, wizyty studyjne oraz zajęcia wspólne z pracodawcami dla studentów/ek WBZ”
Kierunek Zootechnika
Lp. | Nr albumu | Nr zgłoszenia | Kierunek studiów | Poziom studiów/ semestr |
1. | 156852 | 28/Zoot/18 | Zootechnika | I°/5 |
2. | 156853 | 29/Zoot/18 | Zootechnika | I°/5 |
3. | 156858 | 26/Zoot/18 | Zootechnika | I°/5 |
4. | 156860 | 27/Zoot/18 | Zootechnika | I°/5 |
5. | 156878 | 15/Zoot/18 | Zootechnika | I°/5 |
6. | 156889 | 16/Zoot/18 | Zootechnika | I°/5 |
7. | 152109 | 78/Zoot/18 | Zootechnika | I°/7 |
8. | 147045 | 37/Zoot/18 | Zootechnika | II°/2 |
9. | 149034 | 36/Zoot/18 | Zootechnika | II°/2 |
10. | 147218 | 38/Zoot/18 | Zootechnika | II°/2 |
11. | 146192 | 32/Zoot/18 | Zootechnika | II°/2 |
12. | 147262 | 33/Zoot/18 | Zootechnika | II°/2 |
Kierunek: Bioinżynieria produkcji żywności
Lp. | Nr albumu | Nr zgłoszenia | Kierunek studiów | Poziom studiów/ semestr |
1. | 156811 | 18/BPŻ/18 | Bioinżynieria produkcji żywności | I°/5 |
2. | 156815 | 21/BPŻ/18 | Bioinżynieria produkcji żywności | I°/5 |
3. | 152601 | 22/BPŻ/18 | Bioinżynieria produkcji żywności | I°/5 |
4. | 156823 | 24/BPŻ/18 | Bioinżynieria produkcji żywności | I°/5 |
Załącznik nr 3
Lista osób niezakwalifikowanych do zadania 10. „Moduł 2. Certyfikowane szkolenia, warsztaty, wizyty studyjne oraz zajęcia wspólne z pracodawcami dla studentów/ek WBZ”
Lp. | Nr albumu | Nr zgłoszenia | Kierunek studiów | Poziom studiów/ semestr |
1. | - | - | - | - |