Fundusze Europejskie Program Operacyjny Wiedza Edukacja Rozwój Rzeczpospolita PolskaUniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego, Flaga Unii Europejskiej

W ramach realizacji projektu "Uniwersytet Wielkich Możliwości – program podniesienia jakości zarządzania procesem kształcenia i jakości nauczania", od października 2020 r. wznawia się szkolenia w trybie stacjonarnym i on-line.

Zajęcia odbywać będą się z uwzględnieniem obostrzeń związanych z przestrzeganiem reżimu sanitarnego, zgodnie ze wskazaniami określonymi w Zarządzeniu nr 82/2020 Rektora UWM w Olsztynie z dnia 1 października 2020 roku ze zm. 

Lista kandydatów zakwalifikowanych na kurs klasyfikacji tusz wieprzowych w systemie EUROP

Załącznik nr 1

Lista kandydatów zakwalifikowanych do zadania 10. „Moduł 2. Certyfikowane szkolenia, warsztaty, wizyty studyjne oraz zajęcia wspólne z pracodawcami dla studentów/ek WBZ”

Kurs klasyfikacji tusz wieprzowych w systemie EUROP 

Kierunek: Zootechnika

Lp.

Nr albumu

Nr zgłoszenia

Kierunek studiów

Poziom studiów/ semestr

1.

152106

72/ZOOT

Zootechnika

I°/7

2.

152116

69/ZOOT

Zootechnika

I°/7

3.

152118

74/ZOOT

Zootechnika

I°/7

4.

152119

71/ZOOT

Zootechnika

I°/7

5.

152147

45/ZOOT

Zootechnika

I°/7

6.

152178

44/ZOOT

Zootechnika

I°/7

7.

152223

31/ZOOT

Zootechnika

I°/7

8.

152232

60/ZOOT

Zootechnika

I°/7

9.

152236

61/ZOOT

Zootechnika

I°/7

10.

152241

66/ZOOT

Zootechnika

I°/7

11.

152257

79/ZOOT

Zootechnika

I°/7

12.

147566

62/ZOOT

Zootechnika

I°/7

13.

152273

56/ZOOT

Zootechnika

I°/7

14.

152284

30/ZOOT

Zootechnika

I°/7

15.

152285

42/ZOOT

Zootechnika

I°/7

Kierunek: Bioinżynieria produkcji żywności

Lp.

Nr albumu

Nr zgłoszenia

Kierunek studiów

Poziom studiów/ semestr

1.

154255

41/BPŻ

Bioinżynieria produkcji żywności

I°/7

2.

154279

11/BPŻ

Bioinżynieria produkcji żywności

I°/7

3.

152876

4/BPŻ

Bioinżynieria produkcji żywności

I°/7

4.

154278

9/BPŻ

Bioinżynieria produkcji żywności

I°/7

5.

154286

10/BPŻ

Bioinżynieria produkcji żywności

I°/7

 

Kierunek: Zootechnika

Lp.

Nr albumu

Nr zgłoszenia

Kierunek studiów

Poziom studiów/ semestr

1.

147088

40/ZOOT/18

Zootechnika

II°/2

2.

147137

39/ZOOT/18

Zootechnika

II°/2

3.

147211

61/ZOOT/18

Zootechnika

II°/2

4.

164074

59/ZOOT/18

Zootechnika

II°/2

Załącznik nr 2

Lista rezerwowa osób do zadania 10. „Moduł 2. Certyfikowane szkolenia, warsztaty, wizyty studyjne oraz zajęcia wspólne z pracodawcami dla studentów/ek WBZ”

Kierunek Zootechnika

Lp.

Nr albumu

Nr zgłoszenia

Kierunek studiów

Poziom studiów/ semestr

1.

156852

28/Zoot/18

Zootechnika

I°/5

2.

156853

29/Zoot/18

Zootechnika

I°/5

3.

156858

26/Zoot/18

Zootechnika

I°/5

4.

156860

27/Zoot/18

Zootechnika

I°/5

5.

156878

15/Zoot/18

Zootechnika

I°/5

6.

156889

16/Zoot/18

Zootechnika

I°/5

7.

152109

78/Zoot/18

Zootechnika

I°/7

8.

147045

37/Zoot/18

Zootechnika

II°/2

9.

149034

36/Zoot/18

Zootechnika

II°/2

10.

147218

38/Zoot/18

Zootechnika

II°/2

11.

146192

32/Zoot/18

Zootechnika

II°/2

12.

147262

33/Zoot/18

Zootechnika

II°/2

Kierunek: Bioinżynieria produkcji żywności

Lp.

Nr albumu

Nr zgłoszenia

Kierunek studiów

Poziom studiów/ semestr

1.

156811

18/BPŻ/18

Bioinżynieria produkcji żywności

I°/5

2.

156815

21/BPŻ/18

Bioinżynieria produkcji żywności

I°/5

3.

152601

22/BPŻ/18

Bioinżynieria produkcji żywności

I°/5

4.

156823

24/BPŻ/18

Bioinżynieria produkcji żywności

I°/5

 

Załącznik nr 3

Lista osób niezakwalifikowanych do zadania 10. „Moduł 2. Certyfikowane szkolenia, warsztaty, wizyty studyjne oraz zajęcia wspólne z pracodawcami dla studentów/ek WBZ”

Lp.

Nr albumu

Nr zgłoszenia

Kierunek studiów

Poziom studiów/ semestr

1.

-

-

-

-