Fundusze Europejskie Program Operacyjny Wiedza Edukacja Rozwój Rzeczpospolita PolskaUniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego, Flaga Unii Europejskiej

W ramach realizacji projektu "Uniwersytet Wielkich Możliwości – program podniesienia jakości zarządzania procesem kształcenia i jakości nauczania", od października 2020 r. wznawia się szkolenia w trybie stacjonarnym i on-line.

Zajęcia odbywać będą się z uwzględnieniem obostrzeń związanych z przestrzeganiem reżimu sanitarnego, zgodnie ze wskazaniami określonymi w Zarządzeniu nr 82/2020 Rektora UWM w Olsztynie z dnia 1 października 2020 roku ze zm. 

Lista osób zakwalifikowanych na Kurs produkcji wędlin tradycyjnych

Lista Podstawawowa Rankingowa studentów/ek zakwalifikowanych na

ZAJĘCIA Z PRACODAWCAMI: PRODUKCJA WĘDLIN TRADYCYJNYCH

Zadanie 10. „Moduł 2.  Certyfikowane szkolenia,  warsztaty, wizyty studyjne oraz  zajęcia wspólne z pracodawcami dla studentów/ek WBZ”

 Lp.

 Nr albumu

 Nr zgłoszenia

Kierunek studiów

Poziom studiów/ semestr

1.

154310

76/ZOOT

Zootechnika

6

2.

152106

72/ZOOT

Zootechnika

6

3.

143052

75/ZOOT

Zootechnika

6

4.

152116

69/ZOOT

Zootechnika

6

5.

152119

71/ZOOT

Zootechnika

6

6.

152232

60/ZOOT

Zootechnika

6

7.

152236

61/ZOOT

Zootechnika

6

8.

147566

62/ZOOT

Zootechnika

6

9.

152285

42/ZOOT

Zootechnika

6

 

Lp.

Nr albumu

Nr zgłoszenia

Kierunek studiów

Poziom studiów/ semestr

1.

154255

41/BPŻ

Bioinżynieria produkcji żywności

6

2.

154278

9/BPŻ

Bioinżynieria produkcji żywności

6

3.

154279

11/BPŻ

Bioinżynieria produkcji żywności

6

4.

152876

4/BPŻ

Bioinżynieria produkcji żywności

6

5.

154286

10/BPŻ

Bioinżynieria produkcji żywności

6

Załącznik nr 2

Lista rezerwowa osób do zadania 10. „Moduł 2. Certyfikowane szkolenia, warsztaty, wizyty studyjne oraz zajęcia wspólne z pracodawcami dla studentów/ek WBZ”

ZAJĘCIA Z PRACODAWCAMI: PRODUKCJA WĘDLIN TRADYCYJNYCH

Lp.

Nr albumu

Nr zgłoszenia

Kierunek studiów

Poziom studiów/ semestr

1.

-

-

-

-

Załącznik nr 3

Lista osób niezakwalifikowanych do zadania 10. „Moduł 2. Certyfikowane szkolenia, warsztaty, wizyty studyjne oraz zajęcia wspólne z pracodawcami dla studentów/ek WBZ”

ZAJĘCIA Z PRACODAWCAMI: PRODUKCJA WĘDLIN TRADYCYJNYCH

Lp.

Nr albumu

Nr zgłoszenia

Kierunek studiów

Poziom studiów/ semestr

1.

-

-

-

-