Fundusze Europejskie Program Operacyjny Wiedza Edukacja Rozwój Rzeczpospolita PolskaUniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego, Flaga Unii Europejskiej

W ramach realizacji projektu "Uniwersytet Wielkich Możliwości – program podniesienia jakości zarządzania procesem kształcenia i jakości nauczania", od października 2020 r. wznawia się szkolenia w trybie stacjonarnym i on-line.

Zajęcia odbywać będą się z uwzględnieniem obostrzeń związanych z przestrzeganiem reżimu sanitarnego, zgodnie ze wskazaniami określonymi w Zarządzeniu nr 82/2020 Rektora UWM w Olsztynie z dnia 1 października 2020 roku ze zm. 

Lista kandydatów zakwalifikowanych na Szkolenie ze standardu BRC Food 7 International Food Standard

Załącznik nr 1

Lista kandydatów zakwalifikowanych do zadania 10. „Moduł 2. Certyfikowane szkolenia, warsztaty, wizyty studyjne oraz zajęcia wspólne z pracodawcami dla studentów/ek WBZ”

Szkolenie ze standardu BRC Food 7 International Food Standard

Kierunek: Bioinżynieria produkcji żywności

Lp.

Nr albumu

Nr zgłoszenia

Kierunek studiów

Poziom studiów/ semestr

1.

154255

41/BPŻ

Bioinżynieria produkcji żywności

I°/7

2.

154258

77/BPŻ

Bioinżynieria produkcji żywności

I°/7

3.

154261

21/BPŻ

Bioinżynieria produkcji żywności

I°/7

4.

154270

40/BPŻ

Bioinżynieria produkcji żywności

I°/7

5.

154278

9/BPŻ

Bioinżynieria produkcji żywności

I°/7

6.

154279

11/BPŻ

Bioinżynieria produkcji żywności

I°/7

7.

152876

4/BPŻ

Bioinżynieria produkcji żywności

I°/7

8.

154283

43/BPŻ

Bioinżynieria produkcji żywności

I°/7

9.

154286

10/BPŻ

Bioinżynieria produkcji żywności

I°/7

10.

147111

1/BPŻ/18

Bioinżynieria produkcji żywności

Io/5

11.

156809

19/BPŻ/18

Bioinżynieria produkcji żywności

Io/5

12.

156811

18/BPŻ/18

Bioinżynieria produkcji żywności

Io/5

13.

156813

20/BPŻ/18

Bioinżynieria produkcji żywności

Io/5

14.

156815

21/BPŻ/18

Bioinżynieria produkcji żywności

Io/5

15.

152601

22/BPŻ/18

Bioinżynieria produkcji żywności

Io/5

16.

145609

23/BPŻ/18

Bioinżynieria produkcji żywności

Io/5

17.

156823

24/BPŻ/18

Bioinżynieria produkcji żywności

Io/5

18.

156827

25/BPŻ/18

Bioinżynieria produkcji żywności

Io/5

Kierunek: Zootechnika

Lp.

Nr albumu

Nr zgłoszenia

Kierunek studiów

Poziom studiów/ semestr

1.

156858

26/Zoot/18

Zootechnika

Io/5

2.

149034

36/Zoot/18

Zootechnika

IIo/2

3.

147088

40/Zoot/18

Zootechnika

IIo/2

4.

147137

39/Zoot/18

Zootechnika

IIo/2

5.

147218

38/Zoot/18

Zootechnika

IIo/2

6.

164074

59/Zoot/18

Zootechnika

IIo/2

7.

146192

32/Zoot/18

Zootechnika

IIo/2

8.

147262

33/Zoot/18

Zootechnika

IIo/2

Załącznik nr 2

Lista rezerwowa osób do zadania 10. „Moduł 2. Certyfikowane szkolenia, warsztaty, wizyty studyjne oraz zajęcia wspólne z pracodawcami dla studentów/ek WBZ”

Szkolenie ze standardu BRC Food 7 International Food Standard

 

Lp.

Nr albumu

Nr zgłoszenia

Kierunek studiów

Poziom studiów/ semestr

1.

-

-

-

-

Załącznik nr 3

Lista osób niezakwalifikowanych do zadania 10. „Moduł 2. Certyfikowane szkolenia, warsztaty, wizyty studyjne oraz zajęcia wspólne z pracodawcami dla studentów/ek WBZ”

Szkolenie ze standardu BRC Food 7 International Food Standard

Lp.

Nr albumu

Nr zgłoszenia

Kierunek studiów

Poziom studiów/ semestr

1.

-

-

-

-