Załącznik nr 1
Lista zakwalifikowanych na
ZAJĘCIA Z PRACODAWCAMI: PRODUKCJA WĘDLIN TRADYCYJNYCH
Zadanie 10. „Moduł 2. Certyfikowane szkolenia, warsztaty, wizyty studyjne oraz zajęcia wspólne z pracodawcami dla studentów/ek WBZ”
KIERUNEK: Zootechnika
Lp. | Nr albumu | Nr zgłoszenia | Kierunek studiów | Poziom studiów/ semestr |
1. | 156858 | 26/Zoot/18 | Zootechnika | Io/6 |
2. | 156878 | 15/Zoot/18 | Zootechnika | Io/6 |
3. | 156889 | 16/Zoot/18 | Zootechnika | Io/6 |
4. | 164074 | 59/Zoot/18 | Zootechnika | IIo/3 |
5. | 146192 | 32/Zoot/18 | Zootechnika | IIo/3 |
6. | 147262 | 33/Zoot/18 | Zootechnika | IIo/3 |
7. | 152137 | 28/Zoot | Zootechnika | IIo/1 |
8. | 152161 | 48/Zoot | Zootechnika | IIo/1 |
KIERUNEK: Bioinżynieria produkcji żywności
Lp. | Nr albumu | Nr zgłoszenia | Kierunek studiów | Poziom studiów/ semestr |
1. | 156809 | 19/BPŻ/18 | BPŻ | Io/6 |
2. | 152601 | 22/BPŻ/18 | BPŻ | Io/6 |
Kierunek: Zwierzęta w rekreacji, edukacji i terapii
Lp. | Nr albumu | Nr zgłoszenia | Kierunek studiów | Poziom studiów/ semestr |
1. | 162773 | 22/22/ZRET | ZRET | Io/4 |
Załącznik nr 2
Lista rezerwowa osób do zadania 10. „Moduł 2. Certyfikowane szkolenia, warsztaty, wizyty studyjne oraz zajęcia wspólne z pracodawcami dla studentów/ek WBZ”
ZAJĘCIA Z PRACODAWCAMI: PRODUKCJA WĘDLIN TRADYCYJNYCH
Lp. | Nr albumu | Nr zgłoszenia | Kierunek studiów | Poziom studiów/ semestr |
1. | - | - | - | - |
Załącznik nr 3
Lista osób niezakwalifikowanych do zadania 10. „Moduł 2. Certyfikowane szkolenia, warsztaty, wizyty studyjne oraz zajęcia wspólne z pracodawcami dla studentów/ek WBZ”
ZAJĘCIA Z PRACODAWCAMI: PRODUKCJA WĘDLIN TRADYCYJNYCH
Lp. | Nr albumu | Nr zgłoszenia | Kierunek studiów | Poziom studiów/ semestr |
1. | - | - | - | - |