Projekt pt. "Uniwersytet Wielkich Możliwości - program podniesienia jakości zarządzania procesem kształcenia i jakości nauczania"
WYDZIAŁ BIOINŻYNIERII ZWIERZĄT
KIERUNKI: Zootechnika i Bioinżynieria produkcji żywności
Harmonogram szkolenia: Produkcja wędlin tradycyjnych
INFORMACJE OGÓLNE | |
Termin realizacji szkolenia | 09 -18.10. 2021 (w podziale na dwie grupy)
|
Łączna liczba godzin (grupa) | 48 |
Trener | Tomasz Wasilewski |
Miejsce realizacji szkolenia (adres) | Pawilon Doświadczalny Katedry Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, ul. Słoneczna 50 |
GRUPA 1
Data realizacji szkolenia | Temat | Liczba godzin | Godziny realizacji szkolenia |
10.10.2021 | Test wstępny (pretest).
| 8 teoria | 9:00 – 15:30 |
11.10.2021 |
- peklowanie na sucho (farszu mięsnego na kiełbasy) - peklowanie na mokro (elementów zasadniczych tuszy na wędzonki) | 10 warsztaty praktyczne | 8:00 – 16:00 |
12.10.2021 |
| 10 warsztaty praktyczne | 8:00 – 16:00 |
13.10.2021 |
| 10 warsztaty praktyczne | 8:00 – 16:00 |
14.10.2021 |
Test końcowy (posttest) | 10 warsztaty praktyczne | 8:00 – 16:00 |
RAZEM: 48 godzin dydaktycznych |
GRUPA 2
Liczba godzin | Godziny realizacji szkolenia | ||
09.10.2021 | Test wstępny (pretest).
| 8 teoria | 9:00 – 15:30 |
15.10.2021 |
- peklowanie na sucho (farszu mięsnego na kiełbasy) - peklowanie na mokro (elementów zasadniczych tuszy na wędzonki) | 10 warsztaty praktyczne | 8:00 – 16:00 |
16.10.2021 |
| 10 warsztaty praktyczne | 8:00 – 16:00 |
17.10.2021 |
| 10 warsztaty praktyczne | 8:00 – 16:00 |
18.10.2021 |
Test końcowy (posttest) | 10 warsztaty praktyczne | 8:00 – 16:00 |
RAZEM: 48 godzin dydaktycznych |