Lista Podstawawowa Rankingowa studentów/ek zakwalifikowanych na
ZAJĘCIA Z PRACODAWCAMI: PRODUKCJA WĘDLIN TRADYCYJNYCH
Zadanie 10. „Moduł 2. Certyfikowane szkolenia, warsztaty, wizyty studyjne oraz zajęcia wspólne z pracodawcami dla studentów/ek WBZ”
|
Lp. | Nr albumu | Nr zgłoszenia | Kierunek studiów | Poziom studiów/ semestr |
1. | 154255 | 41/BPŻ | Bioinżynieria produkcji żywności | 6 |
2. | 154278 | 9/BPŻ | Bioinżynieria produkcji żywności | 6 |
3. | 154279 | 11/BPŻ | Bioinżynieria produkcji żywności | 6 |
4. | 152876 | 4/BPŻ | Bioinżynieria produkcji żywności | 6 |
5. | 154286 | 10/BPŻ | Bioinżynieria produkcji żywności | 6 |
Załącznik nr 2
Lista rezerwowa osób do zadania 10. „Moduł 2. Certyfikowane szkolenia, warsztaty, wizyty studyjne oraz zajęcia wspólne z pracodawcami dla studentów/ek WBZ”
ZAJĘCIA Z PRACODAWCAMI: PRODUKCJA WĘDLIN TRADYCYJNYCH
Lp. | Nr albumu | Nr zgłoszenia | Kierunek studiów | Poziom studiów/ semestr |
1. | - | - | - | - |
Załącznik nr 3
Lista osób niezakwalifikowanych do zadania 10. „Moduł 2. Certyfikowane szkolenia, warsztaty, wizyty studyjne oraz zajęcia wspólne z pracodawcami dla studentów/ek WBZ”
ZAJĘCIA Z PRACODAWCAMI: PRODUKCJA WĘDLIN TRADYCYJNYCH
Lp. | Nr albumu | Nr zgłoszenia | Kierunek studiów | Poziom studiów/ semestr |
1. | - | - | - | - |