Załącznik nr 1
Lista kandydatów zakwalifikowanych do zadania 10. „Moduł 2. Certyfikowane szkolenia, warsztaty, wizyty studyjne oraz zajęcia wspólne z pracodawcami dla studentów/ek WBZ”
Szkolenie ze standardu BRC Food 7 International Food Standard
Kierunek: Bioinżynieria produkcji żywności
Lp. | Nr albumu | Nr zgłoszenia | Kierunek studiów | Poziom studiów/ semestr |
1. | 154255 | 41/BPŻ | Bioinżynieria produkcji żywności | I°/7 |
2. | 154258 | 77/BPŻ | Bioinżynieria produkcji żywności | I°/7 |
3. | 154261 | 21/BPŻ | Bioinżynieria produkcji żywności | I°/7 |
4. | 154270 | 40/BPŻ | Bioinżynieria produkcji żywności | I°/7 |
5. | 154278 | 9/BPŻ | Bioinżynieria produkcji żywności | I°/7 |
6. | 154279 | 11/BPŻ | Bioinżynieria produkcji żywności | I°/7 |
7. | 152876 | 4/BPŻ | Bioinżynieria produkcji żywności | I°/7 |
8. | 154283 | 43/BPŻ | Bioinżynieria produkcji żywności | I°/7 |
9. | 154286 | 10/BPŻ | Bioinżynieria produkcji żywności | I°/7 |
10. | 147111 | 1/BPŻ/18 | Bioinżynieria produkcji żywności | Io/5 |
11. | 156809 | 19/BPŻ/18 | Bioinżynieria produkcji żywności | Io/5 |
12. | 156811 | 18/BPŻ/18 | Bioinżynieria produkcji żywności | Io/5 |
13. | 156813 | 20/BPŻ/18 | Bioinżynieria produkcji żywności | Io/5 |
14. | 156815 | 21/BPŻ/18 | Bioinżynieria produkcji żywności | Io/5 |
15. | 152601 | 22/BPŻ/18 | Bioinżynieria produkcji żywności | Io/5 |
16. | 145609 | 23/BPŻ/18 | Bioinżynieria produkcji żywności | Io/5 |
17. | 156823 | 24/BPŻ/18 | Bioinżynieria produkcji żywności | Io/5 |
18. | 156827 | 25/BPŻ/18 | Bioinżynieria produkcji żywności | Io/5 |
Kierunek: Zootechnika
Lp. | Nr albumu | Nr zgłoszenia | Kierunek studiów | Poziom studiów/ semestr |
1. | 156858 | 26/Zoot/18 | Zootechnika | Io/5 |
2. | 149034 | 36/Zoot/18 | Zootechnika | IIo/2 |
3. | 147088 | 40/Zoot/18 | Zootechnika | IIo/2 |
4. | 147137 | 39/Zoot/18 | Zootechnika | IIo/2 |
5. | 147218 | 38/Zoot/18 | Zootechnika | IIo/2 |
6. | 164074 | 59/Zoot/18 | Zootechnika | IIo/2 |
7. | 146192 | 32/Zoot/18 | Zootechnika | IIo/2 |
8. | 147262 | 33/Zoot/18 | Zootechnika | IIo/2 |
Załącznik nr 2
Lista rezerwowa osób do zadania 10. „Moduł 2. Certyfikowane szkolenia, warsztaty, wizyty studyjne oraz zajęcia wspólne z pracodawcami dla studentów/ek WBZ”
Szkolenie ze standardu BRC Food 7 International Food Standard
Lp. | Nr albumu | Nr zgłoszenia | Kierunek studiów | Poziom studiów/ semestr |
1. | - | - | - | - |
Załącznik nr 3
Lista osób niezakwalifikowanych do zadania 10. „Moduł 2. Certyfikowane szkolenia, warsztaty, wizyty studyjne oraz zajęcia wspólne z pracodawcami dla studentów/ek WBZ”
Szkolenie ze standardu BRC Food 7 International Food Standard
Lp. | Nr albumu | Nr zgłoszenia | Kierunek studiów | Poziom studiów/ semestr |
1. | - | - | - | - |