Harmonogram szkolenia Produkcja wędlin tradycyjnych
Projekt pt. "Uniwersytet Wielkich Możliwości - program podniesienia jakości zarządzania procesem kształcenia i jakości nauczania"
WYDZIAŁ BIOINŻYNIERII ZWIERZĄT UWM w Olsztynie
Produkcja wędlin tradycyjnych
GRUPA 1 - 11.05.2022 – 16.05.2022
Harmonogram i program kursu do pobrania
Lp. | DATA | GOODZINY OD - DO | ILOŚĆ GODZIN DYDAKTYCZNYCH | FORMA KURSU | MIEJSCE REALIZACJI KURSU |
1. | 11.05.2022 (środa) | 8:30 - 15:00 | 8 | Stacjonarnie | Pawilon Doświadczalny Katedry Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, 10-719 Olsztyn, ul. Słoneczna 50 |
2. | 13.05.2022 (piątek) | 8:00 - 16:00 | 10 | Stacjonarnie | Pawilon Doświadczalny Katedry Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, 10-719 Olsztyn, ul. Słoneczna 50 |
3. | 14.05.2022 (sobota) | 8:00 - 16:00 | 10 | Stacjonarnie | Pawilon Doświadczalny Katedry Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, 10-719 Olsztyn, ul. Słoneczna 50 |
4. | 15.05.2022 (niedziela) | 8:00 - 16:00 | 10 | Stacjonarnie | Pawilon Doświadczalny Katedry Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, 10-719 Olsztyn, ul. Słoneczna 50 |
5. | 16.05.2022 (poniedziałek) | 8:00 - 16:00 | 10 | Stacjonarnie | Pawilon Doświadczalny Katedry Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, 10-719 Olsztyn, ul. Słoneczna 50 |
GRUPA 2 - 12.05 i 17 - 20.05.2022 r.
Harmonogram i program kursu do pobrania
Lp. | DATA | GOODZINY OD - DO | ILOŚĆ GODZIN DYDAKTYCZNYCH | FORMA KURSU | MIEJSCE REALIZACJI KURSU |
1. | 12.05.2022 (czwartek) | 8:30 - 15:00 | 8 | Stacjonarnie | Pawilon Doświadczalny Katedry Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, 10-719 Olsztyn, ul. Słoneczna 50 |
2. | 17.05.2022 (wtorek) | 8:00 - 16:00 | 10 | Stacjonarnie | Pawilon Doświadczalny Katedry Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, 10-719 Olsztyn, ul. Słoneczna 50 |
3. | 18.05.2022 (środa) | 8:00 - 16:00 | 10 | Stacjonarnie | Pawilon Doświadczalny Katedry Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, 10-719 Olsztyn, ul. Słoneczna 50 |
4. | 19.05.2022 (czwartek) | 8:00 - 16:00 | 10 | Stacjonarnie | Pawilon Doświadczalny Katedry Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, 10-719 Olsztyn, ul. Słoneczna 50 |
5. | 20.05.2022 (piątek) | 8:00 - 16:00 | 10 | Stacjonarnie | Pawilon Doświadczalny Katedry Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, 10-719 Olsztyn, ul. Słoneczna 50 |